TÜM HABERLER

ÇOCUK GİBİ BAK AMERİKA’YA DAVET EDİLDİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından 2 dönemdir yürütülen “Çocuk Gibi Bak” projesi, 29 Ocak’ta Amerika’ya sunum yapmaya gidiyor. Peer-to-peer (P2P): Facebook Global Digital Challenge’a başvuran 53 proje arasından ilk üçe giren Çocuk Gibi Bak, Washington D.C.’de tanıtım sunumu yapacak.

HAYAL KURMAK HER ÇOCUĞUN HAKKI!

İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, mülteci çocuklara hayal dünyalarının kapılarını aralamaları için destek veriyor. Öğrenciler, ülkemizde yaşayan mülteci çocuklara karşı olumsuz söylemle mücadele ettikleri sosyal sorumluluk projesi “Çocuk Gibi Bak”  kapsamında, Türkiye’den topladıkları kitapları onlara ulaştıracak.

HAYAL KURMAK HER ÇOCUĞUN HAKKI!

İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri, mülteci çocuklara hayal dünyalarının kapılarını aralamaları için destek veriyor. Öğrenciler, ülkemizde yaşayan mülteci çocuklara karşı olumsuz söylemle mücadele ettikleri “Çocuk Gibi Bak” projesi kapsamında, topladıkları kitapları onlara ulaştıracak. Kitap toplama kampanyası, 24 Kasım'a kadar İEÜ ana kantininde devam edecek.