İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Güncel duyuru bulunmamaktadır.

TÜM HABERLER

Asla Yaşlanma GençYaratıcı!

GençYaratıcı İletişim Hizmetleri Ajansımız 2016-2017 yılı sergisini gerçekleştirdi.

Hugo Boss Kurumsal İletişim Direktörü Naim Kutlu'yu Ağırladık

Hugo Boss Kurumsal İletişim Direktörü Naim Kutlu, üniversitemizde öğrencilerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdi.

Necla Zarakol: "Halkla ilişkiler, ürün satmak değil değer inşa etmektir."

Daha önce bölümümüzde de ders veren Zarakol İletişim Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Necla Zarakol'u tekrar okulumuzda görmekten büyük mutluluk duyduk.

Öğrencilerimiz, bu yıl Ege Üniversitesi'nde düzenlenen H.İ.T. Fikirler Atölye Çalışması'na katıldı

İzmir'de bulunan üniversitelerdeki Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinden öğrencileri bir araya getiren H.İ.T. Fikirler Atölye Çalışması bu yıl Ege Üniversitesi'nde düzenlendi.

"Hayallerinizin peşinden koşmayın! Hayallerinizi gerçekleştirin!"

Reklamcılık Kulübü, konferans salonunda Gezimanya'nın kurucuları Tuğçe Yılmaz ve Murat Özbilgi'yi ağırladı.